(0)
  • Voor 15.00u. besteld, morgen in huis
  • Vandaag nog bezorgd in Maastricht
  • Gratis verzending vanaf €50

Betaalmethodes

1. Bankoverschrijving:
Je betaalt middels een bankoverschrijving. De betaalgegevens vind je ook terug in de orderbevestiging die je per email ontvangt.
Rabobank 131326287
t.n.v. depeche dames b.v.
te Maastricht

2. iDeal:
Maak je gebruik van internetbankieren? Dan kun je eenvoudig en snel betalen met iDeal. Hiermee betaal je je bestelling veilig door middel van de voor jou vertrouwde internetbankier pagina van de bank. Let op: je wordt pas nadat je je bestelling hebt bevestigd, naar de betaalomgeving van de bank doorgestuurd

3. Fashioncheque :
is de algemene modecadeaubon van Nederland waarmee je op een leuke en persoonlijke manier mode cadeau kunt geven en krijgen. Van avondkleding tot jeans en van accessoires tot schoenen. Fashioncheque is er voor iedere maat en smaak. Fashioncheque is in meerdere keren te besteden tot het tegoed op is.
- Tijdens het afrekenen wordt gevraagd om het nummer op uw Fashioncheque in te voegen
- Heeft u minder tegoed op uw Fashioncheque dan de waarde van uw bestelling dan kunt u dit door middel van Ideal betalen.

4. Paypal
Met PayPal kunt u uw online aankopen gemakkelijk, snel en veilig betalen. PayPal is voor consumenten gratis. Maak een account aan bij PayPal (klik hier). Aan deze rekening koppel je een bankrekening of een creditcard. Vanaf dat moment kun je beginnen met het gebruik van PayPal. Je kunt met PayPal betalen met je e-mail adres en jouw wachtwoord. Je hoeft dus nooit meer bankrekening gegevens of je creditcard gegevens te tonen.